همانطور که می دانید داشتن لبخندی زیبا و دلنشین بسیار موثر و مهم در برقراری ارتباط شما می باشد. اگر تمامی دندان های شما سالم و سفید باشد زیبایی صورت شما چندین برابر خواهد شد. نقطه ی مقابل آن اگر حتی یکی از دندان های شما افتاده باشد از زیبایی صورت شما کاسته می شود. نبودن حتی یکی از دندان های شما می تواند یکسری عوارض برای شما به همراه داشته باشد. به وجو آمدن مشکلاتی برای جویدن غذا و در پی آن مشکلات گوارشی، ایجاد فرو رفتگی و چین و چروک در ناحیه ای دندانی وجود ندارد هم از مهم ترین عوارض افتادن دندان می باشد. دقیقا در این زمان بیمار به فکر جراحی ایمپلنت می افتد. خیلی از سوالات در این حین برای بیماران پیش می آید. این سوالات به صورت زیر در ذهن شما عزیزان به وجود می آید.
- قیمت ایمپلنت ؟
- آیا جراحی ایمپلنت درد دارد؟
- مراقبت های بعد از جراحی ایمپلنت چگونه است؟
- بهترین برند ایمپلنت کدام است؟
5 . چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟
تمامی سوالاتی که در ذهن شما راجع به ایمپلنت وجود دارد، در تمامی لینک های مورد نظر به صورت کاملی توضیح داده شده. راجع به سوال چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟ در این مقاله به طور واضح به شما عزیزان توضیح داده شده.
6.مراحل جراحی ایمپلنت کدام است؟
7.آیا جراحی ایمپلنت عوارض و معایب دارد؟
- پزشک متخصص برای ایمپلنت چه کسی می باشد؟
و خیلی از سوالات دیگری که راجع به جراحی ایمپلنت در ذهن شما عزیزان نقش می بندد. به طور مثال خیلی ها این پرسش را دارد که
چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند؟

ایمپلنت دندان با تمام مزیت هایی که برای بیماران به همراه دارد تعدادی از افراد هم می باشد که شرایط استفاده از این درمان را ندارند. اولین موردی که برای جراحی ایمپلنت بسیار مهم می باشد وجود استخوان کافی و بافت نرم و سالمی برای جراحی می باشد. در مواردی افرادی که دارای این شرایط کامل برای جراحی نمی باشند، دندانپزشک با راه حل هایی مانند استفاده از پودر استخوان این مشکلات را می توانند بر طرف کنند. اما در شرایطی هم بیمار مورد نظر شرایط این درمان را ندارد.
- تعدادی از بیماران که مبتلا به اتوایمیون ( مشکلات سیستم ایمنی بدن ) و یا بیمارانی که شیمی درمانی یا پرتودرمانی انجام می دهند درمان ایمپلنت برای آن ها منع می باشد.
- افرادی که دچار بیماری دیابت می باشند از دسته افرادی هستند که ممکن است جراحی ایمپلنت برای آنان منع داشته باشد. اگر بیمار مبتلا به دیابت فعال باشد امکان بهره مندی از جراحی ایمپلنت بر ای او فراهم نیست اما اگر بیمار مبتلا به دیابتی باشد که قابل کنترل بوده و با رعایت نکاتی قند خود را می تواند پایین نگه دارد انجام جراحی ایمپلنت مانعی ندارد.
- افرادی که سیگاری شدید هستند نمی توانند جراحی موفقیت آمیزی داشته باشند. تحقیقات نشان داده است استفاده ی زیاد از سیگار بالای 20 درصد باعث شکست در جراحی ایمپلنت می شود. استفاده ی زیاد از قلیان هم جزء همین دسته قرار می گیرد.
- افرادی که به هیچ عنوان موارد بهداشتی دهان دندان را رعایت نمی کنند. افرادی که سال ها مسواک و نخ نزده اند. این افراد هم باعث پایین آمدن درصد موفقیت جراحی ایمپلنت می شوند. ماندگاری ایمپلنت بسیار بستگی به رعایت بهداشت دهان دندان دارد .
- افرادی که به مواد مخدر اعتیاد دارند کسانی هستند که نمی توانند ایمپلنت دندان انجام دهند.
- افرادی که دارای بیماری سیستمیک قلبی و عروقی باشند. اگر این افراد دارای مشکلات نارسایی عروق و فشار خون کنترل شده باشند تحت نظر دکتر متخصص خود می توانند جراحی ایمپلنت را انجام بدهند.

آیا بیمارانی که دچار پوکی استخوان هستند می توانند جراحی ایمپلنت را انجام دهند؟
پوکی استخوان از بیماری هایی می باشد که در زنان یائسه بسیار متداول است . پوکی استخوان نمی توانند جزء عاملی برای منع بکارگیری ایمپلنت دندان محسوب شود. طی بررسی هایی انجام شده بر روی افرادی که مبتلا به پوکی استخوان هستند نشان داده شده طول عمر ایمپلنت آن ها تفاوت زیادی با افراد سالم ندارد. دارو های متداولی که به بیماران مبتلا به پوکی استخوان تجویز می شود می توانند بر ایمپلنت دندان موثر باشد. یکسری از بیماران هستند علاوه بر کلسیمی که استفاده می کنند داروهای دیگری هم به آنها در طول هفته به صورت خوراکی به آن ها تجویز می شود. این دارو ها اغلب عوارض بدی را بر روی استخوان فک می گذارند. این داروها به تدریج در حال حذف شدن می باشند.
از جمله از کسانی که نمی توانند ایمپلنت دندان انجام بدهند:
افرادی که مبتلا به براکسیسم می باشند. براکسیسم به فشار دادن و ساییدن دندان به صورت ارادی و یا غیر ارادی گفته می شود. خیلی از افراد به این موضوع مبتلا هستند ولی خودشان در اطلاع نیستند. این عمل باعث خورد شدن دندان و سایش آن می شود. افرادی که متوجه این کارشان نیستند اغلب این کار را در خواب انجام می دهند. اغلب پزشکان این امر را مربوط به استرس و اضطراب می دانند. براکسیسم از جمله از مواردی می باشد که بر روی درصد موفقیت ایمپلنت شما تاثیر گذار خواهد بود. چرا که با فشار زیاد وارد بر دندان ممکن است ایمپلنت بشکند.