بهترین برند ایمپلنت کدام است؟

بهترین برند ایمپلنت کدام است

بهترین برند ایمپلنت کدام است؟

انتخاب نوع ایمپلنت یکی از بزرگترین سردرگمی های کسانی است که دندان خود را از دست داده اند و نیاز به کاشت دندانی یا ایمپلنت دارند، تنوع بسیار زیاد در نوع و برند ایمپلنت، هزینه های آنها، تفاوت های آنها همگی عواملی هستند که سردرگمی افراد را افزایش می دهند و سوالات بسیاری را در ذهن بیماران ایجاد می کنند. در مطلب امروز می خواهیم به سوالات شما در رابطه با انتخاب نوع و برند ایمپلنت پاسخ دهیم، لطفا با ما همراه باشید.بهترین برند ایمپلنت کدام است.

اصولا ایمپلنت ها دسته بندی های مختلفی دارند که در ادامه این دسته بندی ها را بیان می کنیم.

  1. دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس کشور سازنده
  2. دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس کاربرد و هدف
  3. دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس انواع آن
  4. دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس تعداد مرحله
  5. دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس سطح و بدنه
  6. دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس طراحی بدنه ایمپلنت
  7. دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس سطح ایمپلنت
  8. دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس متصل کننده ها
  9. دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس روش کاشت
  10. دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس اندازه

همانطور که می بینید تقریبا ایمپلنت ها را مطابق 10 دسته، تقسیم بندی می کنند، که در ادامه این مطلب هر یک از این 10 دسته را با جزئیات به شما معرفی می کنیم.

برای اطلاع از قیمت ایمپلنت خواندن مقاله قیمت ایمپلنت را به شما پیشنهاد می کنیم.

    دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس کشور سازنده

  1. ایمپلنت کره ای: تقریبا اکثر ایمپلنت های موجود در کشور ما ساخت کشور کره می باشند.
  2. ایمپلنت اروپایی: ایمپلنت های اروپایی که بیش تر توسط کشور های ایتالیا، آلمان، فرانسه ساخته می شوند، و نسبت به سایر ایمپلنت ها قیمت بالاتری دارند، تعداد اندکی از این نوع ایمپلنت در کشور ما موجود است.
  3. ایمپلنت های آمریکایی: در واقع ایمپلنت های آمریکایی در کشور کره جنوبی تولید و بسته بندی می شوند و تحت لیسانس کشور آمریکا می باشند.
  4. ایمپلنت های سوئیسی: ایمپلنت های سوئیسی به دلیل کیفیت و تکنولوژی بالای ساخت و قیمت مناسب بسیار متداول هستند.

بهترین برند ایمپلنت کدام است

    دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس کاربرد و هدف

  1. جایگزینی یک دندان: برای جایگزینی تنها یک دندان از این نوع ایمپلنت ها استفاده می شود و تنها یک دندان را پشتیبانی می کند.
  2. جایگزینی چند دندان: چندین دندان افتاده را می توان با چندین ایمپلنت جایگزین کرد، بدین صورت که از یک پل دندانی ثابت استفاده می کنند، که یک پل سه واحد بوده و توسط دو ایمپلنت نگه داری می شود.
  3. ترکیب پل دندانی ثابت و متحرک: این نوع ایمپلنت به بخش متحرک متصل می شود و زمانی استفاده می شود که ایمپلنت نقش نگهدارنده پل دندانی ثابت را دارد.
  4. اوردنچر: معمولا از اوردنچرها برای بیمارانی که تمام دندان های هر دو فک و یا دندان های یک فک را از دست داده اند، استفاده می کنند.

بهترین برند ایمپلنت کدام است

    دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس انواع آن

ایمپلنت های ساب پریو استیل:  از ایمپلنت های ساب پریواستیل، معمولا برای عمل های تک مرحله ای استفاده می شود. در این ایمپلنت ها معمولا داربست فلزی بر روی استخوان فک قرار می گیرند و توسط لثه پوشانده می شود و فقط پست ها از بافت لثه بیرون می زنند تا دندان را نگهدارند.

ایمپلنت های اندو استیل: از ایمپلنت های اندواستیل برای عمل های دو مرحله ای استفاده می کنند، این ایمپلنت ها از طریق جراحی داخل استخوان فک فرو می روند و جایگزینی برای بریج یا دندان مصنوعی هستند. ایمپلنتهای اندو استیل خود انواع مختلفی دارند که شامل ایمپلنت های پیچی، روزه دار، استوانه ای، صاف، تیغه دار می شوند.

انواع ایمپلنت

   دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس تعداد مرحله

ایمپلنت های تک مرحله ای: در این نوع ایمپلنت یک قطعه درون استخوان فک قرار می گیرد و بخشی از سر آن از لثه بیرون می زند تا پس از جوش خوردن تاج و اباتمنت روی ایمپلنت قرار گیرد و دیگر نیازی به جراحی دوم نباشد.

ایمپلنت های 2 مرحله ای: در مرحله اول ایمپلنت های 2 مرحله ای، ایمپلنت از طریق جراحی داخل استخوان فک جایگذاری می شود. پس از این مرحله مدتی صرف جوش خوردن ایمپلنت داخل فک می شود، پس از این مرحله سطح روی ایمپلنت باز می شود تا اباتمنت به آن متصل شود.

نکته مهمی که باید بدانید آن است که میزان موفقیت ایمپلنت های تک مرحله ای و 2 مرحله تقریبا یکسان می باشد و دکتر شما بنا به صلاحدید و شرایط دندان های شما یکی از این روش ها را انتخاب می کنند.

    دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس سطح و بدنه

ایمپلنت ها بر اساس سطح و بدنه نیز دسته بندی های مختلفی دارند که این دسته بندی ها شامل موارد زیر است.

  1. اسید خراش داده
  2. شن پاشی شده
  3. سطح زبر شده
  4. پوشش هیدروکسی اپاتیت پاشش پلاسما
  5. پاشش پلاسما
  6. سطح تیتانیوم زیرشیار

اکثر ایمپلنت ها از جنس تیتانیوم می باشند، اما مواد سطحی آن ها متفاوت می باشند، که این مواد در ثبات، طول عمر، استقامت دندان در بلند مدت تاثیر گذار هستند.

انواع ایمپلنت

     دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس طراحی بدنه ایمپلنت

معمولا ایمپلنت ها بر اساس طراحی بدنه هم دسته بندی خود را دارند که این دسته بندی شامل موارد زیر است.

  1. توخالی
  2. یکپارچه
  3. منفذ دار
  4. مسطح
  5. روزه دار
  6. استوانه ای

    دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس سطح ایمپلنت

ایمپلنت ها بر اساس سطح ایمپلنت هم دسته بندی خود را دارند، که این دسته بندی شامل موارد زیر است.

  1. پوشیده
  2. بافت دار
  3. ماشینی
  4. صاف

    دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس متصل کننده ها

 ایمپلنت های دندان را بر اساس متصل کننده ها هم دسته بندی خاص خود را دارند، در واقع شکل سر ایمپلنت های مختلف متفاوت می باشد و با توجه به این تفاوت در شکل سر ایمپلنت نوع متصل کننده هم متفاوت می شود، در ادامه انواع متصل کننده ها را ذکر می کنیم.

  1. متصل کننده شش ضلعی داخلی
  2. متصل کننده شش ضلعی خارجی
  3. متصل کننده هشت ضلعی داخلی

   دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس اندازه

ایمپلنت ها را بر اساس اندازه وسایزی که دارند هم دسته بندی می کنند، این دسته بندی را ادامه ذکر می کنیم.

  1. ایمپلنت با پلتفرم استاندارد: ایمپلنت هایی با پلتفرم استاندارد دارای قطری در حدود 5/3 تا 2/4 میلی متر می باشند که معمولا برای دندان های جلویی از آن ها استفاده می شود
  2. ایمپلنت با پلتفرم پهن: ایمپلنت با پلتفرم پهن دارای قطری در حدود 5/4 تا 6 میلی متر می باشند که از آن ها برای دندان های آسیاب استفاده می کنند.
  3. ایمپلنت های مینی: قطر ایمپلنت های مینی در حدود 2 تا 5/3 میلی متر می باشد. افرادی از این ایمپلنت ها استفاده می کنند که فضای کافی بین ریشه دندان برای ایمپلنتهای معمولی ندارند.

دسته بندی ایمپلنت ها بر اساس روش کاشت

  1. ایمپلنت های فرورونده
  2. برسازی درون کاشت دندانی
  3. ایمپلنت دارای چارچوب راموس

در این مطلب ما تمام تلاش خود را کردیم تا شما را با انواع دسته بندی های ایمپلنت آشنا کنیم، قطعا شما هم مانند سایر بیماران زمانی که به مطب متخصص دندانپزشکی در تهران مراجعه می کنید به دنبال بهترین نوع ایمپلنت می باشید، دلیل اصلی این حساسیت هم هزینه بالای این درمان می باشد، پزشک با توجه به شرایط دهان و دندان شما تصیم می گیرد که از کدام نوع ایمپلنت استفاده کند همچنین میزان موفقیت ایمپلنت به عواملی مانند دانش و تجربه پزشک، شرایظ بیمار، نوع ایمپلنت و … بستگی دارد.

امیدواریم این مطلب مورد پسند شما واقع شده باشد، از اینکه تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید، کمال تشکر را داریم.

 

 

 

 

 

 


دکتر پرند کشاورزی

دکتر پرند کشاورزی متخصص جراحی لثه و ایمپلنت، دارای بورد تخصصی نظام پزشکی به شماره 74549 می باشد، که با بهره گیری از دانش روز سعی در خدمت رسانی به مشتریان خود را دارد. لازم به ذکر است که تمامی روش های درمان و تجهیزات مورد استفاده کاملا به روز و مطابق با آخرین متد های درمان و مراقبت از دهان و دندان می باشد. پرند کشاورزی یک مطب دندانپزشکی مجهز و پیشرفته در جهت تشخیص و درمان اختلالات و مشکلان لثه و دندان در شهر تهران می باشد. که با ارائه راهکار های جامع محافظت و انواع جراحی های دندان و لثه، در مسیر رضایت مشتریان خود می باشد.

دیدگاه خود را بنویسید

51 − = 47